Térérzés

Révész Zsuzsa

Viselkedéselemző és lakberendező

A kereskedelem és üzletvezetés mellett a lakberendezés, bútortervezés, lakberendezési kiegészítők marketing tevékenységében való közreműködés volt fő munkaterülete külföldi design bútorokat és kiegészítőket forgalmazó cégeknél, illetve hazai, egyedi bútorokat gyártó vállalkozásnál. Ezekben az években magán házak, lakások és szolgáltatók tereinek megalkotásában vett részt főképp a minimál és modern stílust népszerűsítve.

Jelenlegi munkáiban az ökológiai tudatosság mellett a környezetpszichológiai kutatások eredményeit is hasznosítja a napjainkban piacon lévő hagyományostól mélyebb figyelemmel fordulva a térhasználók felé, interaktív konzultációkkal segíti a terek kialakítását.

környezetpszichológia tudatos alkalmazása a magánlakásokban és a szervezetekben propagálása mellett a Human and More alapító tagjaként különböző irányultságú üzletek felépítését ill. kis és közepes vállalatok fejlesztését – a környezetpszichológián túl – integrál megközelítéssel segíti.

Egy országos hálózat keretében pályaorientációs team létrehozása, pályaválasztási és karriertanácsadási szolgáltatások integrál megközelítésének kidolgozása után fejlesztették tovább szolgáltatásaikat a munkaerő “megvásárlójának” irányába is.

Mindezek mellett áldozatsegítési és kutatási munkálatokban tevékenykedik, mely tapasztalatok rendkívüli jól hasznosíthatóak mind a privát, mind a vállalati szférában.

Jelenleg a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem végzős mester szakos hallgatója „Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás” szakirányon.